Werken bij Enigma

Meer dan alleen werk

Lapland Slee
Slovenie Raften IMG 0523 (1)
Kerst 2015 D7K6907 (1)
Schermen IMG 4932
Slovenie Mountainbikenimg 4186 (1)

Ontspannen werkcultuur

Enigma biedt een inspirerende werkplek, waar jij tijd en ruimte krijgt om jezelf te zijn. Ons transparant ingerichte kantoor in de bosrijke omgeving van Driebergen draagt tevens bij aan een ontspannen werkcultuur. Wij stimuleren de balans tussen hard werken en ontspanning met collega’s door gezamenlijke lunches, gezellige vrijdagmiddagborrels en (sportieve) teamactiviteiten. 

Bouwen doen we samen

Het werk doen we met elkaar, maar ook buiten het werken om zijn er activiteiten. Tijdens deze activiteiten maken we samen belevingen. Dit doen we bijvoorbeeld tijdens onze uitjes naar het buitenland, tijdens ons kerstdiner, tijdens het bouwen van bijvoorbeeld een boomhut op een zorgboerderij of op onze MVO-activiteiten.

ZEPA challenge

Ook organiseren we elke twee jaar de ZEPA challenge waarbij we met het team in 24 uur naar Parijs fietsen om geld op te halen voor alleenstaande vluchtelingenkinderen. Met deze donatie kunnen kinderen kennismaken met culturele activiteiten of lid worden van een sportclub. Ook leveren we innovatieve lesmaterialen zodat ze zo snel mogelijk de Nederlandse taal kunnen leren.