Welkom bij Enigma

Enigma is onderdeel van de ProjectiveGroup, een gespecialiseerd onafhankelijk adviesbureau gericht op verandering & transformatie in de financiële sector. Enigma Consulting focust zich op de domeinen Payments, Risk & Compliance en Treasury. Daarnaast ondersteunen wij overheden en bedrijven bij het ontwikkelen van innovatieve mobiliteitsconcepten. Als consultant ben je maximaal betrokken bij onze klanten. Je werkt tussen andere ondernemende topprofessionals die voor verbinding zorgen tussen de financiële sector en wet- en regelgeving. Ben jij er klaar voor om met ons het verschil te maken?

DV 0060 1

Werken mét en vóór professionals

Met een groot portfolio aan diensten bedient Enigma diverse branches in Nederland. Vanuit diverse expertises werken wij samen met mooie A-merken en organisaties van formaat. Onze consultants, projectmanagers, innovators en implementatie experts zetten hun tanden in uiteenlopende vraagstukken en weten dit met de juiste kennis, beleving en persoonlijkheid eigen te maken. Zelfstandig, met een partner of in teamverband: jij zit aan de tafel waar de actie zich bevindt. Uitdaging gegarandeerd.

Eigen ambities, wel samenwerken

Bij Enigma werken consultants die trots zijn op hun werk. Consultants die hun eigen ambities nastreven en elkaar tegelijkertijd áltijd kunnen vinden. Een bedrijfscultuur waarin er ruimte is voor ambitie, ontwikkeling en de flexibiliteit om je eigen tijd in te delen. Eigen verantwoordelijkheid is vanzelfsprekend, zo geef jij op jouw eigen manier kleur aan jouw vakgebied.

De juiste balans

Door aandacht voor een juiste werk-privé balans, opleidingsmogelijkheden en coaching zorgen we ervoor dat jij en jouw collega’s met plezier en energie op de werkvloer staan. Ons transparant ingerichte kantoor in de bosrijke omgeving van Driebergen draagt bij aan een uitdagende en ontspannen werkcultuur. Wij stimuleren de balans tussen hard werken en ontspanning met collega’s door gezamenlijke lunches, gezellige vrijdagmiddagborrels en (sportieve) teamactiviteiten.

Werken bij Enigma? Bekijk de vacatures!

Waarom Enigma?

1. Persoonlijke ontwikkeling

Een bedrijfscultuur waarin er ruimte is voor ambitie, ontwikkeling en de flexibiliteit om eigen tijd in te delen.

2. Uitzonderlijke klanten & unieke projecten

We werken samen met uitzonderlijke klanten aan unieke projecten. We gaan daarbij altijd tot het uiterste. Totdat we waarmaken wat we beloven.

3. Samen presteren

Bij Enigma werken consultants die trots zijn op hun werk. Consultants die hun eigen ambities nastreven en elkaar tegelijkertijd áltijd kunnen vinden.

Meer dan alleen werk