Onze ervaringen

Onze consultants aan het woord

Bij Enigma werken meer dan 40 bevlogen topprofessionals. We interviewden een aantal consultants en zijn benieuwd naar hun ervaringen binnen de organisatie. 

''Als consultant & Cryptocurrencies expert ben ik hier op mijn plek''

Erik is consultant bij Enigma en expert op het gebied van Cryptocurrencies, Crowdfunding en betaaldienstverlening. Inmiddels 2 jaar werkzaam bij Enigma, vragen we Erik alles over zijn ervaringen binnen de organisatie.

Lees het interview

''Bij Enigma creëer je je eigen kansen''

Roderick is partner bij Enigma en expert op het gebied van consultancy & payments. Inmiddels al ruim 15 werkzaam bij Enigma, weet Roderick als geen ander te vertellen wat werken bij Enigma zo speciaal maakt.

Lees het interview

Podcast: Oud-trainee Ricardo Clarijs

In de derde podcast van Enigma Consulting spreken we met oud-trainee Ricardo Clarijs. In tegenstelling tot de oude-trainees uit de vorige podcast heeft hij een heel ander carrière pad gekozen. Laat je inspireren door zijn verhaal.

Podcast: Misverstanden over traineeships

In deze podcast bespreken we met een aantal Young Professionals uit voorgaande Enigma Consulting Traineeships veel voorkomende misverstanden over traineeships.

Podcast: Klantonboarding bij banken

In deze podcast hebben we het over klantontboarding bij financiële instellingen. We gaan dieper in op de bevindingen vanuit onze vorige onderzoeken en bespreken de laatste inzichten binnen het klantonboardingsdomein. En collega Bas Kerpel schuift aan, hij is bezig met de implementatie van het klantonboardingsproces bij een grote financiële instelling.