Mid-office medewerker
Compliance

24 - 40 uur
Risk & Compliance

Als Mid-office medewerker compliance beheer je de dossiers van onze klanten en zorg je dat deze up-to-date zijn. Daarbij ben je klantgericht, accuraat en verdiep je je graag in de inhoud van je werk. Je functioneert zowel zelfstandig als je in teamverband. Klaar om met enthousiasme en maximale betrokkenheid aan de slag te gaan?

DV L8654

Welkom bij Enigma!

Enigma Consulting, bestaande uit 50 medewerkers, is een vooraanstaand kennishuis, dat zich richt op de verbetering van integere financiële transactieketens binnen de domeinen Payments, Risk & Compliance en Data & Digitalisering. Onze klanten variëren van grootbanken en verzekeraars (Rabobank, ING, Nationale Nederlanden), tot goede doelen (KWF) en van start-ups en FinTechs tot de grote corporates zoals Ahold, Schiphol, Havenbedrijf Rotterdam. Zij staan voor complexe opgaven en hun ambities zijn hoog, net als de druk op de resultaten. Consultancy betekent voor ons: adviseren én implementeren. En dat is waarom klanten Enigma zo waarderen: totdat de gewenste resultaten bereikt zijn blijven onze consultants betrokken.

Wie is Wft-Assist?

Al meer dan tien jaar is Wft-Assist* o.a. dé compliance adviseur van financieel dienstverleners. Wij onderscheiden ons in de markt door een efficiënte -en effectieve samenwerking met ondernemers op basis van een concreet uitgewerkt compliance programma. Binnen ons compliance programma ligt de focus op adviseren en toetsen, maar ook op assisteren en coachen. Wij leveren onze dienstverlening op maat. Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren, volgen wij wetten zoals de AVG, de Wwft en Mifid op de voet en vertalen wij deze wettelijke spelregels zo goed mogelijk naar de dagelijkse praktijk van onze klant.

*Wft-Assist maakt onderdeel uit van Enigma Consulting te Driebergen

Dit ga je doen als Mid-office medewerker Compliance

Na een gedegen inwerkperiode beheer je, op basis van ons compliance programma, de dossiers van onze klanten en zorg je dat deze up-to-date blijven. 

  • Daarvoor stel je vragen aan en beantwoord je vragen van onze klanten. 
  • Je signaleert actiepunten en gaat hierover in overleg met de klant. 
  • Daar waar nodig overleg je met de compliance consultants. Onderwerpen die in het compliance dossier aan de orde komen zijn de AFM vergunning, de vakbekwaamheid van de medewerkers, het (wettelijk) adviestraject, het beheerste beloningsbeleid en klantenonderzoek (CDD).
  • Je hebt de mogelijkheid om door te groeien naar de rol van compliance consultant.

Wie ben jij?

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau (een financiële, juridische of Wft opleiding is een pré;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed (mondeling en schriftelijk);
  • Je hebt affiniteit heeft met wetgeving in de financiële sector;
  • Klanten staan bij jou op de eerste plaats. Je gaat daarbij pro-actief, zorgvuldig en gestructureerd te werk;
  • Je schakelt gemakkelijk in wisselende situaties en onderwerpen, bent communicatief sterk en weet vraagstukken doelgericht en effectief te koppelen aan de wetgeving.

Wat wij jou te bieden hebben

Een inspirerende werkplek met ambitieuze collega’s waar jij de tijd en ruimte krijgt om jezelf te zijn. Een baan waar flexibiliteit, tijd voor thuis en ambities hand in hand gaan. Dat is werken bij Enigma. Ons transparant ingerichte kantoor in de bosrijke omgeving van Driebergen draagt bij aan een ontspannen werkcultuur. Wij stimuleren de balans tussen hard werken en ontspanning met collega’s door gezamenlijke lunches, gezellige vrijdagmiddagborrels en (sportieve) teamactiviteiten.

Onze primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform met o.a. flexibele vakantiedagen, aanvullend geboorteverlof, ouderschapsverlof, een bonusregeling en winstdeling. Afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring ontvang je een marktconform salaris. Je werkt afwisselend vanuit huis, bij de klant of op kantoor. Door aandacht voor een juiste werk-privé balans, opleidingsmogelijkheden en coaching, zorgen we ervoor dat jij en jouw collega’s met plezier en energie op de werkvloer acteren.